Zarđali tramvaji saobraćaju Beogradom

Podcast 07. apr. 202211:46
Podeli:

Šta učiniti kada topla voda curi niz ulicu, a Vodovod i Elektrane se dobacuju nadležnostima - ko će platiti rastur? Kome se žaliti kada investitor gradnjom uzrokuje odron zemlje na komšijske kuće? Kako to izgleda kada semafor za pešake drži 4 minuta crveno, uprkos novim semaforima i tasterima? Ko je odgovoran što tramvaj na liniji 2 saobraća u zarđalom stanju? Stanovnici Ostružnice upozoravaju na opasnu saobraćajnicu, mole nadležne da reše problem dok neko ne pogine. Restoran Pahuljica pušta preglasnu muziku uprkos kaznama, niko mu ništa ne može - tvrde stanovnici Zvezdare.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

BONUS VIDEO: Posle izbora očekuje nas sigurno poskupljenje struje

 

Komentari

Vaš komentar