AUDIO Poslanica iz RS preti bivšem odborniku: Da ja nisam čovek, bio bi ukopan

Svet 13. apr. 202211:32
Podeli:
Jelena Trivić
Jelena Trivić Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Redakcija portala Klix.ba objavila je audio snimak na kojem se čuje potpredsednica PDP-a i poslanica u Narodnoj skupštini RS Jelena Trivić preti bivšem odborniku Ivanu Begiću da bi bio "ukopan, da ona nije čovek".

„Da se mene pitalo listu koju ja nosim ne bi bio Ivan Begić. Ti si zbog njega na toj listi. Ja da nisam čovek, ti sada ne bi tu sedio. Ti bi bio ukopan. Ja imam oca, brata, muža od 1,90 metar i 100 kila. Ti bi bio ukopan“, rekla je Trivić.

Za Klix.ba potvrđeno je da je snimak autentičan i da je Trivić pretila Ivanu Begiću, bivšem odborniku u Gradskom veću Banja Luke. Nije poznato iz kojeg razloga je Trivić upućivala ovakve pretnje Begiću.

Na snimku se čuje i glas gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića koji u jednom momentu govori: "Majka dvoje dece...".

Pročitajte još:

Jelena Trivić je 2020. godine bila nositeljka liste PDP-a za Gradsku skupštinu Banja Luke, a Ivan Begić je bio na toj listi.

S druge strane, Draško Stanivuković kao kandidat PDP-a osvojio je najviše glasova i postao gradonačelnik Banja Luke. Uoči predizborne kampanje, Trivić se povukla u korist Stanivukovića i prepustila mu da on bude kandidat za mesto prvog čoveka gradske uprave.

Ivan Begić je bio najmlađi odbornik u Skupštini Grada Banja Luka koji je nakon skandala sa eksplicitnim privatnim snimcima Centralnoj izbornoj komisiji BiH podneo zahtev za prestanak odborničkog mandata. Iako je zahtevao da mu se mandat vrati, CIK to nije odobrio.

BONUS VIDEO Ko je Draško Stanivuković

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Komentari

Vaš komentar