Kako će Boki Perić bez mame i tate na Uskrs? Voditelj roni suze u Survivoru

Survivor 13. apr. 202219:05
Podeli:
Foto: Printscreen / Nova S

Voditelj Survivora pustio je suzu zajedno s takmičarima u programu na TV Nova S.

Boki Perić, voditelj aktuelnog šou programa Survivor, i ranije je rekao da će mu najveći problem tokom trajanja popularnog programa biti to što će biti odvojen od roditelja i porodice.

PROČITAJTE JOŠ:

Perić je u intervjuu za Nova.rs rekao da, iako ima bolje uslove od takmičara, neće biti sa roditeljima za njihovu godišnjicu braka, ili Uskrs.

"Ja jesam u boljim mogućnostima jer sa svima mogu da komuniciram, samo što smo fizički daleko. Kada shvatiš da propuštaš stvari kojima si 36 godina prisustvovao - Uskrs, godišnjica braka roditelja, rođendan majke. Ali, takav je posao, isto je i da snimam film. Međutim, daleko sam, i ovo mi je izazovno, a plus je neka vrsta mog odricanja. Bože zdravlja, biće sve okej", rekao je Perić.

Foto: Printscreen / Nova S

Sada je, u aktuelnoj epizodi Survivora emitovanoj juče, pustio suzu zajedno sa takmičarima - upravo zbog roditelja.

Učesnici crvenog, ali i plavog tima, pred jučerašnju igru u Survivoru imali su emotivne ispovesti u okviru kojih su zaplakali. Mina je rekla da joj nedostaju mama i baka, Milici Dabović fali sin, a suze je pustila i Nevena iz plavog plemena.

Foto: Printscreen / Nova S

Ovi emotivni momenti rasplakali su i voditelja Bojana Perića koji je, kao i takmičari, kilometrima već neko vreme razdvojen od svoje porodice.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Boki Perić o Survivoru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar