Plaču za mamom, histerišu da idu kući: Takmičari u Survivoru psihički pukli

Survivor 14. apr. 202207:44
Podeli:
Foto: Printscreen / Nova S

Takmičar plavog tima Roko Simić nije među omiljenima u Survivoru, a takođe je jedan od prvih koji je pustio suze i zaplakao za mamom, govoreći da hoće kući. Nekoliko nedelja kasnije sigurno nije jedini.

Pre samo dve nedelje, konobar Roko Simić, jedan od takmičara plavog tima, izrazio je veliku želju da napusti Survivor i ode kući.

PROČITAJTE JOŠ

On je pred kamerama na veoma dramatičan način saopštio da mu jako nedostaje majka i da je tek u Survivoru shvatio šta su mu prioriteti u životu. Ubrzo se našao u duelu sa Niggorom, a na osnovu njegove prethodne izjave, svi su očekivali da lako preda tu bitku.

Do toga, ipak, nije došlo, pa je takmičenje napustio muzičar iz crvenog tima. To je razbesnelo jedan deo javnosti jer je delovalo kao da je Roko svesno kreirao atmosferu kojom je uverio sve oko sebe da želi da napusti takmičenje.

On je svoju upornost u odlučujućoj igri pravdao time da je u poslednjem trenutku shvatio da ne želi da ide kući, iako je prvobitno kroz suze govorio drugačije.

Foto: Printscreen / Nova S

Nekoliko nedelja kasnije, voditelj Survivora Boki Perić pustio je suzu zajedno s takmičarima u programu na TV Nova S.

Boki Perić, voditelj aktuelnog šou programa Survivor, i ranije je rekao da će mu najveći problem tokom trajanja popularnog programa biti to što će biti odvojen od roditelja i porodice.

PROČITAJTE JOŠ

Perić je u intervjuu za Nova.rs rekao da, iako ima bolje uslove od takmičara, neće biti sa roditeljima za njihovu godišnjicu braka ili Uskrs.

"Ja jesam u boljim mogućnostima jer sa svima mogu da komuniciram, samo što smo fizički daleko. Kada shvatiš da propuštaš stvari kojima si 36 godina prisustvovao - Uskrs, godišnjica braka roditelja, rođendan majke. Ali, takav je posao, isto je i da snimam film. Međutim, daleko sam, i ovo mi je izazovno, a plus je neka vrsta mog odricanja. Bože zdravlja, biće sve okej", rekao je Perić.

Sada je, u aktuelnoj epizodi Survivora emitovanoj juče, pustio suzu zajedno sa takmičarima - upravo zbog roditelja.

Učesnici crvenog, ali i plavog tima, pred jučerašnju igru u Survivoru imali su emotivne ispovesti u okviru kojih su zaplakali. Mina je rekla da joj nedostaju mama i baka, Milici Dabović fali sin, a suze je pustila i Nevena iz plavog plemena.

Ovi emotivni momenti rasplakali su i voditelja Bojana Perića koji je, kao i takmičari, kilometrima već neko vreme razdvojen od svoje porodice.

Foto: Printscreen / Nova S

Suze su puštali i ostali takmičari crvenog tima, mahom onda kada su pričali o svojim teškim životnim pričama.

Vladimir Govedarica je tako, među prvima, krenuo da plače pričajući o svom ocu koji je preminuo od koronavirusa prošle godine.

U jednoj od najnovijih epizoda, plakala je i Jovana Tomić, nova učesnica koja je otkrila kako se oseća zbog povrede koju je zadobila u jednoj od igara.

„Bolelo me je i u toku noći i jutros. Budim se preznojena od bolova. Pijem ove lekove kao što jedem kokos“, rekla je Jovana.

Ipak, ona ne želi da ode u bolnicu, jer misli da je onda neće vratiti u takmičenje.

Kroz suze je ispričala da joj je to jedan od najvećih strahova.

Foto: Printscreen / Nova S

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Jovana u bolovima: Nova takmičarka tek došla, a već se povredila

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar