DLZ i Ljubodrag Stojadinović: Početak kraja

Podcast 13. apr. 202220:00 > 20:11
Podeli:

Nova epizoda podkasta na koji se svaki političar bar jednom naljutio, "Dobar loš zao", je pred vama! Tema nedelje, a ko zna, možda i godine, je sastanak Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića.

Da li je samo Beograd bio tema ili i nešto drugo, manje je bitno od činjenice da je takav sastanak uopšte održan, složili su se Nenad Kulačin i Marko Vidojković. Razmatrane su reakcije manje bitnih faktora od naša dva autora na isti sastanak, kao i to šta je potrebno da bi te preko reda primili u EU, kao recimo Ukrajinu.

Gost, stručnjak za krizne situacije, vojna pitanja i istorijska primirja, ljuti opozicionar, Ljubodrag Stojadinović, bistri sa autorima postizbornu situaciju, eventualno ponavljanje beogradskih izbora, a posebno dragocena je njegova stručna analiza rata u Ukrajini, kakvu nigde osim u DLZ nećete moći da čujete.

U Magarećem kutku polako se opraštamo od Čaleta, za koju, kako se šuška, neće biti mesta u novoj (tako se šuška) proevropskoj vlasti. DLZ, samo na našem portalu!

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: Podcast DLZ i Jovo Bakić - Odbrana i poslednji dani!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar