Od omiljenog do najomraženijeg: Kako je Srbija zamrzela Stevana u Survivoru

Survivor 13. apr. 202214:51 > 15:14
Podeli:
Stevan Stevanović Foto: Survivor/Promo/Screenshot/Twitter/@Volshebna

Stevan Stevanović, do skoro omiljeni takmičar šou programa Survivor, sada je, čini se, postao jedan od najomraženijih. Zbog toga je kriv i on sam, ali i njegovi saigrači iz tima, komentarišu korisnici na društvenim mrežama.

Na Tviteru se neprestano priča o Survivoru. Jedan od takmičara kojeg tviteraši najviše komentarišu trenutno je Stevan Stevanović.

PROČITAJTE JOŠ

Crvenom timu, u kojem se i Stevan nalazi, zameraju nepravdu. Kažu da su Stevana nepravedno okarakterisali kao najjaču kariku samo zbog fizičkog izgleda, koji je u stvari, njegova mana, pokazali su izazovi i dueli u kojima se takmičio.

Od svih takmičara crvenog tima, Stevan ima ubedljivo najmanje dobijenih duela. I pored toga, nikada nije dobio nominaciju za ispadanje.

Zašto? - pitaju se korisnici Tvitera.

"Koliko Nađu ubeđuju da je loša i srozavaju joj samopouzdanje toliko Stevana pumpaju da je neki bitan faktor da je i sam poverovao u to. Važno je zato biti svestan svojih mogućnosti a ne tražiti ih na skali u očima drugih", glasi jedan od komentara.

"Zašto neko, kada crveni tim kaže da su najslabije karike Mina, Nađa i Ramiz, ne kaže da su Stevan i Branko tipa identični po pobedama? Do prošle nedelje nisu dve pobede skupili", glasi jedan od komentara.

"Došli smo dotle da me Stevan nervira čak više i od Jovane", glasi još jedan od komentara.

"Stevan definicija beskorisne mase", glasi još jedan surovi komentar.

"Stevan tradicionalno 0 bodova", glasi još jedan komentar.

"Ni Stevan ne može da vjeruje da je osvojio bod", glasi još jedan od komentara.

"Stevan me naučio da ne verujem nabildovanim muškarcima", glasi još jedan od komentara.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Kristian je ispao iz Survivora, Nađa slavi sa svojim timom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.