Tom Clancy’s Rainbow Six stiže na mobilne telefone i tablete VIDEO

IT 08. apr. 202215:33
Podeli:
Rainbow Six
Foto:Promo

Popularna igra Rainbow Six stiže na mobilne telefone i tablete ove godine, a ljubitelji igre se već sada mogu prijaviti za testiranje.

Ubisoft je zvanično potvrdio dolazak igre Rainbow Six Mobile, dobro poznate pucačine iz prvog lica koja će biti dostupna za Android i iOS uređaje nešto kasnije ove godine.

Igru razvija Ubisoftov Montreal studio, a biće besplatna. Takođe je obećano da će ponuditi „pravo i verodostojno Rainbow Six iskustvo“, iako se radi o verziji za mobilne uređaje.

Igrači mogu očekivati mečeve "pet na pet" sa svojim timovima i međusobno će se smenjivati u napadu i odbrani. Kao što je slučaj sa "Siegeom" biće potrebno korištenje specifičnog oružja, gedžeta i veština" kako bi se ostvarila pobeda.

Pročitajte još

Ubisoft Motnreal navodi da je prilagodio igru tako da mečevi budu kraći, ali se igrači ipak mogu radovati klasičnim Rainbow Six Siege mapama uključujući Bank i Border. Isto važi i za režime kao što su Secure Area i Bomb.

Gejmeri se već mogu prijaviti kako bi učestvovali u seriji nadolazećih testiranja koje Ubisoft planira provesti pre nego što igra postane dostupna svima nešto kasnije ove godine.

***

BONUS VIDEO: Tinejdžer u zatvoru zbog igrice

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter

Komentari

Vaš komentar